Ce să faci să câștigi un weekend la o pensiune din Covasna!

Ce să faci să câștigi un weekend la o pensiune din Covasna!
Intră în concurs pentru un weekend romantic, cu răsfăț și relaxare pentru 2 persoane la pensiunea Sólyomkő din Bixad, județul Covasna!

Agitația urbană parcă e și mai greu de suportat în zilele de vară, când betoanele se încing și aerul condiționat e și prieten și dușman. Și începi să visezi la răcoare, munte, pajiști reci cu flori colorate, cer albastru și aer curat. Dar ce ai spune dacă îți oferim un weekend romantic de relaxare la Bixad, o comună verde din județul Covasna? Noi zicem că e o ofertă de nerefuzat, mai ales că la mijloc e un concurs cu reguli simple.

Așadar, CÂȘTIGĂ UN WEEKEND ROMANTIC, CU RĂSFĂȚ ȘI RELAXARE PENTRU 2 PERSOANE LA PENSIUNEA SÓLYOMKŐ  DIN BIXAD, JUDEȚUL COVASNA! Facem noi cinste, dacă tu ne ajuți să creștem grupul nostru de Facebook „stayhere.ro - Clubul călătorilor cu vouchere de vacanță”!

Iată cei trei pași pe care trebuie să îi faci:

  • Cere acces în grupul nostru ( link AICI!);
  • După ce vei fi acceptat, comentează la postarea de concurs pe care o vei găsi acolo și spune-ne care e locul tău preferat de vacanță din România;
  • Invită cel puțin trei prieteni să se alăture grupului.

Simplu! Acum hai la joacă!

Și dacă nu o să câștigi, măcar o să intri într-un grup unde ai ocazia să primești sfaturi și idei pentru vacanțe ieftine și faine! Deci câștigi oricum!

Concursul este valabil în perioada 6 iunie – 6 iulie 2023.

Norocosul câștigător va fi ales cu ajutorul platformei random.org.

Vom anunța rezultatul final în data de 7 iulie 2023.

*** Weekendul de vacanță va fi stabilit prin acord comun cu reprezentanții Pensiunii. Condiția obligatorie este să fie în 2023.

Concursul este organizat de Stay Here Rentals SRL (Str. Vasile Goldiș Nr. 4, Sfântu Gheorghe, Județul Covasna) și platforma blog.stayhere.ro.

Organizatorul nu este în niciun fel afiliat cu Facebook.

Situată de-a lungul râului Olt, la poalele sudice ale Munţilor Harghitei, într-un peisaj pitoresc al Ținutului Conacelor, comuna Bixad din județul Covasna este una care merită vizitată. Mai ales că în imediata vecinătate a localității se află Băile Tușnad, iar la mai puțin de 18 km distanță lacul Sfânta Ana, singurul lac de origine vulcanică din Europa. Totodată, la 16 km sunt Băile Bálványos, la 30 km municipiul Sfântu Gheorghe, la 36 km municipiul Miercurea Ciuc, iar la 37 km este situat Târgu Secuiesc, localități secuiești cu o atmosferă unică și gazde primitoare.

Mai află și că pensiunea Sólyomkő este situată într-o ambianţă paşnică şi liniştită, astfel fiind un loc ideal pentru o vacanţă relaxantă.

Așa că nu ezita, intră în concurs!

Uite câteva imagini care să te convingă și mai mult:

Sauna, bixad, pensiunea solyomko

pensiunea solyomko bixad

pensiunea solyomko bixad

Află tot ce te interesează despre voucherele de vacanță

Dacă ești beneficiar de vouchere de vacanță (sau, cum ne place nouă să le spunem – tichetul spre experiențe de neuitat), intră aici să fii la curent cu ceea ce contează!

Postări recente

×

Îți place ceea ce vezi? Alătură-te grupului nostru de Facebook special creat pentru călători cu vouchere de vacanță și descoperă destinații de vis și oferte exclusive pentru experiențe memorabile!